Bel : 088 - 11 88 222 voor een afspraak! info@podotherapienoordholland.nl

 Over mij

Graag stel ik me even kort aan u voor. Ik ben Angelie Holleman en sta sinds begin 2012 ingeschreven als Podotherapeut.

Ik heb in Amsterdam aan de HES (Hogere Economische Studies) de richting fiscale economie gevolgd waarna ik in 1993 begonnen ben bij een groot orthopedisch bedrijf waar ik verantwoordelijk was voor de financiële administratie, het personeelsbeleid en de salarisadminstratie.

Bij dit orthopedische bedrijf is de interesse in voeten en het bewegingsapparaat ontstaan en heb ik de 4- jarige HBO-opleiding Podotherapie met Bachelor-degree gevolgd aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven.

Nadat ik bij een aantal podotherapie praktijken ervaring opgedaan heb, ben ik in 2012 mijn eigen praktijk gestart, Podotherapie Noord-Holland. Podotherapie Noord-Holland heeft locaties in Alkmaar, Beverwijk en Schagen. Gezien mijn voorliefde en ervaring vanuit de orthopedie werk ik op alle locaties altijd zeer nauw samen met de orthopedie; orthopedisch schoenmakers en een orthopedische instrumentmaker. 1 Dagdeel per week draai ik een multidiscilinair speekuur met de poli Orthopedie van het NoordWest Ziekenhuisgroep, locatie Alkmaar.

Podotherapie Noord-Holland is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 58995242.

 

Podocentrum Hoep Zuid

Met ingang van 1 juli 2016 ben ik in Schagen in Gezondheidscentrum Hoep Zuid mede-eigenaar van Podocentrum Hoep Zuid. Podocentrum Hoep-Zuid is ontstaan nadat 1 van de 2 podologen van Podologie Hoep Zuid aangaf er mee te willen stoppen. Sonja Luinge (podoposturaal therapeut en registerpodoloog) en ik hebben ervoor gekozen om de naam te veranderen in Podocentrum Hoep Zuid; al uw voetklachten, andere voetgerelateerde klachten en/of houdingsklachten kunnen door ons behandeld worden.

 

 

Angelie Holleman

Angelie Holleman

Podotherapeut, eigenaar Podotherapie Noord-Holland en mede eigenaar Podocentrum Hoep Zuid.